05 May 2009

azab yang berlalu..

hai hai hai...

final exam dah tamat... tamatlah juga penyiksaan batin dan mental aku
aku rindu giler kat blog n kengkawan yg follow my blog.. banyak citer nak story mory tapi tunggu eh...
skarang aku ada 1 mende nak display.... nak share..


pesanan buat dieya

berikanlah kemaafan kepada dirinya
agar
kau bisa tenang tanpa rasa dendam

yakinlah bahawa kau bukan ditakdirkan untuk dirinya
kerna
pasti ada yang lain ditakdirkan buatmu

percayalah bahawa dia telah pun melupakan kamu
supaya
kau juga mampu melupakannya dan kisah-kisah terdahulu

berdoalah demi kebahagiaan hidupnya..
moga
kau juga dapat mengecapi rasa bahagia yang sama

p/s: aku dapat ilham ni mase jawab last paper pagi tadi.. hehhehe.. im not missing him.. :-)

3 comments:

kadokz.senpai said...

wawawah.
chayok2.

dieya said...

hehhe.. chaiyok utk kadok jg.. :p

kadokz.senpai said...

amek la award kt blog kadok erkk.. ;)