20 December 2009

persis sebuah mimpi

...orang kata....

jgn tertarik pada seseorang kerana PARASNYA kerana keelokan paras "menyesatkan"
jgn pula tertarik kepada KEKAYAAN kerana ia "memusnahkan"
tertariklah pada seseorang yang mampu membuatmu TERSENYUM
kerana hanya senyum yang dapat membuat hari-hari yang gelap menjadi cerah

am i happy??

rasanya aku dah jumpe someone yang mampu buat aku tersenyum
seorang lelaki.. yang kewujudannya tak pernah aku citer dalam blog nih..
tapi sekarang biler aku dah berhenti tersenyum.. aku just tertanya2.. kenapa ye??

....................................erra fazira kata : yg terindah hanya sementara.......................................

kadang2 aku rasa macam mimpi ke??
betul ke aku pernah mengenali dia?
betul ke aku pernah "tersenyum" sebab die??
sebabnya...
sekarang ni aku tak dapat menjejaki dia..
dalam erti kate lain dia seolah2 hilang dari hidup aku



kalau betul fakta ni hanya berlaku dalam mimpi
so itulah mimpi yang terindah
tapi kalau ianya reality... yang pasti ia akan tetap menjadi kenangan terindah


buat dia:
aku yakin dia pasti akan baca blog aku...

i've neva regret to know u..
i'll wait... call me...

...............N.a.
F.R.i.................



8 comments:

Aienz said...

nafri???

za8yusoff said...

it is not difficult to find some1 yg bole wat kite senyum, but is there any1 will be with us when we cry?

idura said...

yup
i'm agreed with u za8yusoff...

dieya said...

:-(
me too..
agree.... wif both of u

Anonymous said...

sp yunk?
:D

dieya said...

ehm... sape anonymous ni???
dia la.. n.a.f.r.i

ija said...

siapakah??-haish..xcite p0n..majok2!

dieya said...

jgn majuk cyg... tak sempat nak citer aku da kehilangan.. huhu