25 January 2010

gadis pink

pinky
sejak azali lagi, aku memang maklom tentang diri aku..
yaNg aku sangat mencintai kaler
coklat ke, purple ke, orrange ke, kelabu ke
tapi

BUKAN PINK!!


sbb bg aku, pink ni utk aweq yg ayu2 je.. yg comel tahap cute suai la dgn kaler pink
tp aku ni kasar, rock, out of servis la ngan pink!!

**************************recall kejadian pagi tadi*************************
(24 jan 09 / 9.00 am / UiTM perak)

aku yang tengah khusyuk bace notes dalam kelas cik wati,
(sambil conteng2 tepi buku + highlight keypoint yg dianggap penting)

tetiba kosentrasi aku diganggu oleh ida (my tablemate), die usik2 barang2 yg mmg bersepah kat atas meja aku.. so aku pandang r die ala2 kerek.. :-p

ida: sejak biler ko minat pink ni dieya??
dieya: bila mase aku minat pink?? tlg sikit..
ida: tak minat pink kunun, tgk la brg2 ko ni.. pen, highlight, payung, pemadam.. sume pink..
baju pink, tudung pink....
hah, kasot pun pink!!!!


jap jap... aku kompius jap, terus aku tgk balik pd diri aku.. hehehe ye la.. sume pink???
unbelievable...
last2 aku malu sendiri..

aku pun tak sedar sejak biler aku menyimpan brg2 pink ni??
tp bila aku amati dalam2.. jauh2... betulla...
lately, lau p mane, shoping atau jalan2..
nampak something kaler pink, aku mesti ushar lame sikit....
(termasokla pakwe2 yg pakai baju kaler pink.. hehheee)

tak nak kalah.. cekak kat kepala tu pink ok... baju kat padini, pink jgak

baju kat dalam jj, pink jg, hp pun pink,
lom tgk wallpaper dalam hp tuh, all pink



ni baju peberet.. stil pink..

so ia mendorong aku wat sedikit research...

*warna pink sebenarnya adalah warna sampingan
*warna pink biasanya digunakan untuk program diet. ini kerana efek pink yang membuat kita
kurang nafsu makannya
*warna ini juga dapat membuatkan kita mencintai diri sendiri dan org lain
*letak bantal@cadar pink - dapat membuatkan kita semakin mencintai diri sendiri...

so?? aku pun masih pelik tp actually pink sweet gak ape??? :-p

9 comments:

ZOOL@TOD said...

Tn Hj Ab Razak suka kaler pink....

dieya said...

hehehe.. ye ke.. geng la plak.. :-p

eryn said...

mmg pink 2 sweet..
tp ble ko yg PKAI ko yg GNE, em lgsg xsweet dh..huhu

peace no war!!!
:)

dieya said...

erm... statement org dengki mmg cenggitu.. huhu

eryn said...

em statement org yg xleh terima kenyataan mmg cm 2..haha

:)

dieya said...

aku pasrah...

kadokz.senpai said...

dya nmpk pink la ;)

izan_shah86 said...

jan kata pink, kang ade org mengamuk susah kita...tapi dya sweet apa, sesuai lah ngan pink tu....

izan_shah86 said...
This comment has been removed by a blog administrator.