22 March 2009

Terjahhhhhh

Blok bidara: B-131
Ya allah.. bilik sape yang berselerak ni?? Hehehhe ni namenye meja study org yg rajin study, sampai agak tergendala susunan barang.. tapi ini bilik lame aku.. saje display, ni mase bilik aku mase sem 2… dulu aku duk 1 bilik 2 org je, sekarang aku dah pindah bilik laen…
Ni la tempat kediaman aku sekarang ni.. blok cempaka 2, di bawah naungan unit kolej indera mulia.. hehehhe klasiknye name cam berada di zaman dahulu kala lak rasenyer.. bilik aku bernombor c2-105… 1 bilik untuk 4 org penghuni..

Insan2 yang bertuah dapat jadi roommate aku ialah… tiQah (account), Sofea (interior design) n Kak Hasna (building)

Ni gambaran dari sudut pintu masuk bilik aku..

Meja aku yang kat tepi dinding tu.. tu la tempat aku menelaah pelajaran.. hehehhe
Ni plak katil ajaib aku. kalu aku landing kat katil ni, nescaya aku akan tidur dengan lena n nyenyaknya. Huhuhuhu..

Dan ini adalah almari aku n sofea.. yg belah kiri tu almari dieya yang punya, kalu tak pecayer tgk kad matrix sape yg tergantung kat almari tuh???? Hahhaha

k la aku tatau nak ngarut ape lagi.. c u when I c u…







23 comments:

goooooood girl said...

your blog is very good......

please visit my blog:
http://noweasymoney.blogspot.com

kadokz.senpai said...

huhu..
meja sape ler yg selerak tu erkk ;p

dieya said...

anak sape la punye meja tu.. hukhuk.. rajin budaknye :p

kadokz.senpai said...

hahaa..
tu la psai..
rjin dia selerakkn meja erkk..
konon stdy ler tuhhh :p

dieya said...

kadokz.. sampai hatimu... huhuhu

kadokz.senpai said...

hahaha..
sampai kemane tuh hatinye... ;p

dieya said...

dari hati ke hati.. hahahha...

kadokz.senpai said...

hahaa..
hati ke hati = hati-hati :p

dieya said...

huhuhuhu...

en.izz said...

wah cantik la rmh tu,..

bestnye,..

;)

kadokz.senpai said...

ape yg besnye izz..
:p

umh sewa kte dlu x bes ke..
hahaha

dieya said...

e ehm.. ni bukan rumah @ apartment @ ape2.. ni kolej Uitm.. cantik ke? nak join?? byk bilik kosong.. huhuhu bley la nak sumbat kadokz n izz.. heheh

kadokz.senpai said...

hahaa..
bleh gakk..
lau bleh nk blik sblh2 aaa..
huhuhu~..

dieya said...

huhuhu... sebelah bilik i da ada org la... ahakz...

kadokz.senpai said...

lor.. da ade erkk..
abes nk dok mne nih..
haha~

dieya said...

hehhe kat pondok pak guard tu kosong kot.. bley la kalo berminat.. ahaks

kadokz.senpai said...

haha..
bleh gak la..
dr xde tmpat lain da kn ;p

dieya said...

aloo kadokz.. syiannye dgr.. mcm pasrah je.. huhuh

dieya said...

aloo kadokz.. syiannye dgr.. mcm pasrah je.. huhuh

en.izz said...

wah kadok dok la sorg2,..

aku nak msk gak kolej diaorg tu,..

hehe

(kalo aku x tolak uitm dh ttu aku dok kat kolej nie,hehe)

dieya said...

en.izz.. nape ko tolak uitm? kalu tak leh jumpe dieya.. hehehhe

kadokz.senpai said...

hahaha..
kadok pon tolak uitm gakk..
tp tolak bangunan tuh jekk..
sbb kadok tgk mcm da senget sket bangunan tuh.. ;p
hahahaha.. (asl rse cam penin nih)

dieya said...

kuatnye en.kadoks tolak bgunan uitm yg konkrit ni... huhuuhu respsct sama lu!