22 March 2009

Hobi…

Selasa- 17hb march 2009


Ari ni kalau refer kat jadual hidup aku patutnya aku free di waktu petang tapi tetiba ade professional talk yang kononnya diwajibkan.. so, aku p je la, tapi malangnya ceramah tu tak menarik minat aku langsong, so aku attend morning session je la, tgahari tu lepas lunch aku n hana cabott…. Terus merempit g ipoh… hik3

Kitorang tgk wayang… citer:

Dah lama simpan cita2 nak pi tgk wayang tapi tak de mase n member yg sudi temankan… best.. goku comey.. ensem cute.. hahaha

Dulu mase zaman sekolah, versi kartun dragon ball kat tv2 kul 9 tiap ari sabtu, so aku slaloo ponteng kokurikulum n tuition sebab nak tgk dragon ball.. huhu

Tu je nak bagitau… ahakz :-p

p/s: agak2 biler nak wat citer sailormoon evolution lak ek??

5 comments:

kadokz.senpai said...

haha..
mmg bes cite nih..
da tgk da :p

dieya said...

sape yg kate tak best mate die mesti julin.. hehheheh

kadokz.senpai said...

hahaha..
slmt ckp best :p

dieya said...

huhuhu rase da cukup slamat ke.. hehhe

kadokz.senpai said...

hehehe..
xleh nk rse ler.. ;p