20 October 2009

anugerah untuk 3 tahun...

hari yang dinanti2 tiba jua..
tanggal 19 october 2009,
akhirnya penat lelah aku memerah otak terbalas jua..
walaupun aku hanya mendapat segulung diploma biasa, tanpa anugerah naib chancelor
dan sebagainya..
(menyesal tak belajar betoi2 sebenarnya)
tapi itulah nilai pengorbanan aku selama ni.. n aku sangat hargai


cari name aku yg mane??? klu: 275

tapi aku agak sedey sebab.. tak dapat jumpe kengkawan aku..
student akaun adalah yang paling ramai, so terpaksa divide 2 sesi, n aku malangnya tercampak ke sesi petang memandangkan nama aku starting S...
kawan2 aku sume da setel sesi pagi tu..
dalam kebizian n keterikan panas tengahari tu, aku gagal utk berjumpa n bergambar dengan diorang, sedey giler....



terima kasih mak n abah atas:
  • kesudian berkongsi kegembiraan ni bersama2 dieya
  • atas dorongan dan doa
  • kesabaran dan pengorbanan
terima kasih juga buat..:
kakak2.. especially kakyang (utk sume panduan n nasihat)
buat kawan2 (utk semangat yang diperjuangkan sehingga berjaya kini)
abg rusdy (utk sekuntum bunga walaupun tak sempat jumpe)

n.. terima kasih buat "dia" (mohd hasfendi b. shaari)
sebab selama 3 tahun tu dia selalu di samping aku,
susah payah
suka duka
tapi bila aku berjaya sampai sini, dia tak ada...

ala2.. apesal emo ni...

pape pon... perjuangan masih belum selesai...
degree ni 8 kali ganda lagi susah aku rasakan..

7 comments:

mykupang ;) said...

sok2 kalo dpt baby buh nama baby tu mula huruf "A" ok....sure apa2 pon dia dpt mula dulu hehehe....

apapun tahniah yer...

dieya said...

hehe.. thanx kupang..

jidih muluyu said...

congrat. .best laa dah konvo!! ;)

idura said...

ermmm... thats y i put my son name with "A"...
coz mama dia tau cemana siksa nama last skali... [huruf S]..

Congrates 4 ur convocation's day... Sorry tak dapat datang...

hope pas degree amek master plak k.... thats 4 ur future... trust me!!!!

dieya said...

jidih: thanx..

idura: i'll try my best kakak.. huhu

ZOOL@TOD said...

tahniah. jangan berhenti, masih panjang jalan menggapai ilmu. teruskan.

dieya said...

thanx en zool.. thanx 4 evrything..