12 February 2010

mereka di hati ku


Inilah wajah my housemate
(dari kiri: iffah, tikah, hana, makngah anis n dieya)

lately kitorang giler “ym”
selalu masuk room perak 1@3 ramai2… buat kecoh.. sembang sesame kitorang jek..
macamlah takleh nak sembang depan2.. :-p
saje sesuke lepak dalam room tu..
kengkadang jadik ketagih n rindu sangat lau tak join that room..


hasil daripada aktiviti sampingan tu, kitorang dapat ramai kawan.. dah name pun chatt kat room perak so, secara tak langsung kitorang dapat menambah bilangan kengkawan..
yang tak bley blah nye…

time nak jumpe (blind date) dengan member chatt tu, kitorang serbu ramai2.. ye la nak jumpe org yang tak dikenali kan agak bahaya.. so cara terbaik… kami g la beramai2…

advantage utk si mangsa: dapat kenal 6 aweqs skali gus..
disadvantage: tipula lau tak segan kene serbu tetibe.. kan?? Huhu

buat mase ni kami dah g serbu insan2 yg berselindung di sebalik nickname di bawah:
-bestboy@kudin@datuk maharajalela..
-tenet_antivirus
-brader_sempoi
-ite_skinhead

5 comments:

NUR NADIA ASIKIN said...

mmg BEST dpt knl diorg tp ade gak yg xBEST ble dh terlalu knl dior 2...

dieya said...

hehhee.. mak ngah...

za8yusoff said...

gile pe?haha.
haha. dah ader bf pon nak ym-ing lagi. :D

dieya said...

biler akak ade bf ni papan.. isyh.. da setaon menyingle taoo

en.izz said...

selamat perak 2 korg x msk,..haha