05 March 2010

hero.........

Location: Fakulti Perakaunan UiTM Seri Iskandar
Date/Time: 4 March 2010 / 10.00am

Tragedy : ULAR
Mangsa: Student
Penyelamat: Nooraliza


kelas pertama dah setel, so nak terjah g second kelas lak la kan??
tapi bila aku n my classmate laen sampai kat bilik kuliah tu, kitorang dikejutkan dengan kehadiran seekor ULAR kat dalam kelas tu
ULAR SAWA BATIK melingkar kat tingkap

uishh tak de sape pon yg berani dekat, even dak laki pon tgk dr jaoh jek...
suddenly liza dgn konfiden melangkah n panjat kusi yang berdekatan
=> die sentuh2 ular tu.. suasana pon jadik cam riuh...
after few minutes, slumber je die pegang kepala ular tu n bawak ular tu turun n kuar dr kelas.....

so, kami sume yg menyaksikan hanya mampu mempamerkan wajah2 kagum tgk aweq cun kecil molek jd hero.................. huhuhu

FACTS => lyza ni lau nak tau, die de bela ular tao, 4 sure ade lesen utk itu
so no wonder la die relax je bersentuh-sentuhan ngan ular tu.. huhu

then, bila suasana pon da reda, lect kitorg, en. razak pon da masok..
tetibe staff cleaner datang sekali dengan penukul + kapak + others
kunun nak tangkap ular tuh.. hahhahaa

ape da.. buat lawak je sbb actually ular tu kecik je pon..
tak payah kot bawak kapak sume2.. huhuhu

3 comments:

za8yusoff said...

sah dan nyata blok account memang tepi hutan lagi kotor dan bersepah.
ular pown ade.hahaha. cube check mane laa taw ader buaya pulak kan? :D

dieya said...

hahhaha... hepp... jgn lupe kiter nye fakulti berjiran!!! isyyyhhhh
kutuk baek punye...

wan said...

wahh.. berani nya kawan kamu tu.. bagus2.. kena menuntut ilmu dgn dia nih..