07 November 2010

~ BerWaJaH Baru ~

banyaknye habuk dalam blog aku neh...
bersawang2 lame tak hupdate..
template pon da bertahun2 yang same jek..
aku tgk blog org da berapa kali da tukar2 template, kaler.. background...



huhu teringin gak nak tukar imej baru kan..
tapi apakan daya.. aku selalu bz..
so
bukan salah aku la yg membuatkan blog aku ni bersawang :P
(padahal fesbuk tu ari2 aku "tatang") huhu


so dikesempatan ader mase terluang ni,
aku kerahkan seluruh fokus demi blog yangtelah lame diabaikan.. hehehe

fokus ye.. memang fokus habis..
aku mengadap blog sampai tak sedar tup2 jam telah menunjukkan pukul 3 pagi..
erk.. sume roommate da tido..

grrr nape time study aku takleh fokus cam ni ek..
bace sket.. ngantok.. :P

ape pon tadaaaaa....... blog aku dah berwajah baru :">
tak chantek ke???
ala.. bia la kat aku..
yang penting tema utama adalah kucing sempena memperingati kucen kesayangan aku >> cici
miss her a lot..

akibat nye hari ni aku penen2 lalat sebab tak cukup tido..
da la malam td kene kaco ngan antoo... huhu..

tp taknak lah citer kat sini.
tobat tak nak tido lambat2 lagik camtu.. :-ss

aku janji.. peh ni ta mo abaikan blog lagik..
:)
sayang my blog..

4 comments:

cerita hidupku... said...

hebat...!!!len kali jgn tdo lmbt2....

HaNahaKma said...

seyesly,dasyat..bru la aku xterbersin2 masok blog ko..kalo x,penoh habuk..huhu

WanNadia said...

wah...blog dieya dh chantek la...
cute gler...hebat la dieya...
keep it up!!!
baru la menarik nk baca...huhu

dieya said...

setelah dipaksa... akhirnya korang komen jugak kat aku! wakakaka