08 November 2010

~ photo shoot @ Seri iSkaNDaR ~

xd keje time sibuk2 final exam la buat aktiviti yang sebegini rupe..
macamla banyak sangat masa lapang..
leh jenjalan tangkap2 gambo kan..
tapi sebenarnya nak release kepala otak yg sarat.. bagi lapang siket
bio senang nak faham n hafal
takde ape story disebalik gambar pon.. juz semata2 gambar2 kenangan hasil klik2 dari aku =)
aku yang paksa depe posing cam ni cam tu.. kat sini kat situ..
eleh macam la aku tak tau..
depe lagi sonok aku volunteer jadi "kameragurl"

jom tgk~~~~

chantek sangat pepokok tu 8->

besarnya bunga~~

bunga kaler merah pulak :O kat seri iskandar ader taman bunga ke 8->

muka bahagia biler ade orang nak tangkapkan gamba

dreamy gurl.. huhu

model rerumput dan lelalang.. kui3

ehh.. takkan gamba aku takde kot?? ala.. nak jugak ! ..
tak kire, amek gamba aku
cepatttt!!
hhehehe

sekian terima kaseh


2 comments:

WanNadia said...

wah...aku model rerumput & lelalang ye....
huhu..
tq dieya....sbb jd kn aku model yg paling hebat antara yang lain..kahkahkahak

HaNahaKma said...

eh2..aku ke tuh??comeynye aku..eh,cm xcaye lakk..huhu