09 November 2010

~ OpeRaSi TengAh MaLaM!

"dieya..... dieya.... bangun la.."
dalam kemamaian aku dengar name aku diseru2.. huhu
ala.. baru nak lena tido taoooo.. ngantok neh!

tgk2 depan mata hana ngan tikah tengah kelam kabut wat sumthin.. amende depe buat ni??
rupe2nye depe tengah buat mende di bawah ni!

hehehe.. untuk aku ker?? surprise nye..
tapi besday aku da lepeh...

owww... untuk ifa rupenye.. =P
kreatip nye mereka...

tak lame peh tu makngah lak masuk..
kepala otak aku masih mamai2 so aku hanya mampu tersenyum tengok kretibiti mereka
ni je la yang mampu ujung2 sem ni...
nak beli kek secret recipe mane de duet..
so kitorg fully utilise la ape je yg ader dalam umah.. ngee~~

okeh! jam menunjukkan pukul 12.am
masa untuk memulakan operasi...

gerak anis lak... eh tak bangun2 pulak die..
tak pe lah... tak bangun xd la pic ko yek anis.. kui3

semangat depe make up nak menghadiri besday party tergempar alaf ini.. huhu
sangat cun!

wow.. hana.. chantek rambut ala2 anita sarawak..
tikah rambot kaler merah lagi.. awwwcchh
ifa.. :O macam fasha sandha!

ekekeke

aku jer yg humble.. tak glemer cam korang :P

ok la.. epi besday ifa..
sori ni jek yang mampu kitorang buat utk ko
selamat hari lahir yang ke 22
semoga sentisa tabah n matang dalam menghadapi dugaan dan cobaan..
ni detik2 terakhir ko duk seumah ngan kitorg.. next sem da x dah...

so keep diz moment in ur mind..
=)

3 comments:

cerita hidupku... said...

hahahaa.....klakor nye rmbt ak yek dya,,,hahahaha hebat!!!!

HaNahaKma said...

haha..mcm mungux..but nice..ngeh2..lawak gile

WanNadia said...

bengong gler..
rmbut aku chantek2 jd mcm 2 lak ek..
pe2 pn happening gler la...