02 March 2011

:: Biler PenyaKiTku DaTaNG MenYeRaNG ::

aku terjaga subuh tadi pukul 4.00 am
(mmg tak lena tido kalau terpengsan awai :P)
so aku pon bangon la~ p cuci muka since mlm td tertido lupe nak basoh muke

name pon cuci muke kan~~
time aku raba-raba pipi aku,
aku dapat merasakan yang pipi aku dah menjadi tebal!! HAH?????

bukak mata luas-luas tengok cermin ~~

pipi aku dah tembam la.. ala~~

::

lately selera makan aku bertambah tak dapat dikawal~~
+
suke makan tengah2 malam
+
dah lame tak jogging
=
aku da gemok ke .. adeh!

::



~~terus aku tak leh tido~~


pagi tadi pon mata kuyu je sbb ngantok.. huhu
perot pon automatik rase kenyang je sentiasa (takot nak makan)

kat opiz plak , aku men klik2 gambo~
(biase la perkara rutin tetiap ari :P)


eh.. macam ok je.. tak de la gemok.. kan?


takkan nak cengkong macam ni kot?? erk!

last2 aku tergelak sengsorang~~ hehehe
kronik dah aku ni :P
yup aku admit aku ni ala2 aneroxia siket dah kuruih tapi perasan diri tu gemok..
tapi aku neh takde la sampai membahayakan kesihatan plak ;) kan..
cume maybe agak sengal sedikit.. :P

klik utk info =>> aneroxia

aper pon aku still nak start balik aktiviti joging aku ;)
dah 2 bulan aku dok lepak makan jek!
rasenye dah cukop mengumpul lemak dalam badan (tang mane ntah.. !)

so kene jog untuk:
- membina otot
-menambahkan berat badan
-menjana stamina ;)

betol tak??
setuju tak???

marilah kita bersenam =)

3 comments:

idura said...

wei cicak... tang mane ko gemok?? gile sungguh...

zaaid (tuulang-lanzafame) said...

serious rugi kalau ade staff yang suke amik gambar tiap masa kat ofis. hahaa.

dieya said...

kakyang: pipi tu gemok sgt! hahahaha

papan: ape lak papan.. sikit2 jer amek gambo.. keje tetap buat tao.. hahaha