26 June 2011

:: yang menyempurnakan ::



ehem~..
happy besday pada diri aku sendiri...
thanx ye pada sape yg ingat my besday n yg wish tu
(walaupun ade segelintir tu yg aku sendiri pakse suh wish)
huk..

ok.. da 23 tahun suda..
tapi pada umur cenggini aku masih lagi tak habis2 belajo... adoii aii nye pon..
kalo kakak aku yg sorang tu.. umur cam aku ni da anak 3..
tak dapat bayangkan ghupe aku jadi mak pada anak 3..
camne?? hehe

dieya~ dieya..


diz week aku, mak abah, kyg n anak2 die g KL
g kenduri sepupu aku kawen...
tahniah pada ira n suami =)
semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat...

pehtu terus gerak g uma kakak aku kat bangi... tido sane 1 malam =)
happy besday gak pada kakak aku
Siti Noor Hashimah Syed Hassim
25 June 1978

10 tahun 1 hari selepas tarikh tu baru la aku lahir....
26 June 1988

hehe..

alhamdulillah
selama 23 tahun aku hidup kat muka bumi ni..
walaupun tak merasa hidup semewah..
tak menjadi yg paling bijak..
tak memiliki fizikal yang sechantik..

tapi aku sudah rasa cukup sempurna...
bila hidup aku dikelilingi mereka2 yang sangat aku sayangi =)

especially mak & abah
dya bahagia menjadi anak mak & abah.. =)
harap dya dapat membahagiakan mak abah jugak..

untuk adik beradik yg tersayang~ kak yang, nyah & yeop..
terima kasih sebab selalu tolong n support adik bongsu kome ni..
tau.. dieya degil..
kuat majuk..
sebab dieya kan manje ;) hehe
dieya syg sume =)

tak lupa gak bro n sis in low~
kak yan, abg ngah & abg fazly =) thanx to be part of my family =)

trimas utk semua tenaga pengajar..
dari cikgu sekolah tadika sampaila lecturer2 yang pernah mengajar aku ...
tanpa mu aku insan tak berilmu

pada insan insani yang tak pernah aku lupa~
kawan2 yang setia dari sejak sekolah..
ija, g-rah, arah, wan, muni, arah, ina, ena, salwa

kawan2 uitm~
anis, tikah, sab, hana, makngah, iffah, ida, ewa

kawan laki yang best~
piji, man, hakim, kadox, izz, abbas, spek, faiz, nuar

n pada semua..
setiap orang yang jadik fren aku kat fb tu~
korang pon d best...
lau korang tak best da lame ak remove korang huk.. :P

lastly
yang extra special~ dia = akim
~@#$%*^(&&)^*R%#)$%%**@!&#~
(korang takkan faham~ sbb kene bace ngan bahasa hati :P huhu)






thanx uolls..
u people make my life perfect...







e eh.. da rase macam ucapan ape dah...
*^_^*

2 comments:

muhammad zaaid (tuulang) said...

g kawin. bising je. haha.

dieya said...

haha.. sekeh nak papan? :P bioo le :P