27 February 2009

KeNanGan tEriNDah

Tinggal sayang tinggallah pujaan

Jiwangnye title kali ni..

To end up of all love story, aku suke nak simpulkan buat semua yang bernama lelaki, yang pernah hadir.. pernah wujud dalam hati aku, membahagia atau melukakan… walau kenangan yang tercipta tu mungkin sadis, indah atau ape je.. tapi still akan aku kenangkan ia sebagai kenangan yang terindah..

I mean by end up all love story, bukan makne kisah cinta aku da tamat atau da tak nak involve in love again cuma aku rase dah terlalu penat… n frust.. n kecewa.. n hopeless





Kadang2 bila kita rasa dah betul2 yakin, percaya n sayang pada seseorang.. bila harapan yang disandar dah terlalu tinggi.. memang mengecewakan kalau kita dikhianati.. kecewa sampai aku rasa menyesal sebab mengenali ‘dia’. Kecewa sebab terlalu banyak pengorbanan yg aku lakukan demi ‘dia’.

N finally ini yang ‘dia’ balas… soal janji ikrar sume tu tak payah nak soalkan.. for sure tak bulih pakai… loves good when its right, bad when its left..

Tipu la kalau aku dah pulih n lupakan semua tragedy tu. Walau pun aku nampak cool tapi ada ketika aku rase pedih. Aku masih dalam mood terkejut.. ia terjadi sekelip mata.. tak de tanda2.. tak dapat aku kesan.. bodohnya aku.. butanya aku..

Aku tak lah berdendam.. tak juga membenci cuma sangat kecewa…

Tapi aku bersyukur sebab aku masih punya famly n kawan2 yang setia n sayang n sentiasa support aku bila aku down cam ni.. luv u all.. aku percaya apa yang terjadi ada hikmah. N aku redha ‘dia’ pergi.. dalam hati aku hanya tinggal kenangan.. dah tak de ruang.. untuk ‘dia’ walaupun aku tau ‘dia’ tak mungkin kembali… n aku pon sebenarnya tak harapkan ‘dia’ lagi.. sebabnya die dah ‘bunuh’ perasaan aku secara perlahan... tanpa aku sedari

Untuk fendi…



Thanks atas ape yang yang pernah kita lalui…
sebuah pengajaran n tauladan
yang amat bernilai aku pelajari dari kisah kita ini.

6 comments:

kadokz.senpai said...

ala..
dieya pon mude lg la... ;)

dieya said...

ni la kes lelaki itu.. hehehhe mmg muda lagi.. chayookkk!!

kadokz.senpai said...

owhh..
tu arr..
senasib ler kte erkkk..

boy ke gurl ke..
same jekk..

en.izz said...

erm,..

sedih la bace,..

same la nasib kita,..

huhu,..

kadokz.senpai said...

aikkk..
join da club ke.. ;p

dieya said...

xpe izz.. wellcome to d club